De Ontwikkelaar(ster)

Hi! Ik ben Neline

Een (stiekeme) liefde voor techniek, foodlover, bingewatcher en fotograaf. 30 jaar en woon samen met mijn man, twee zoons en kat Simba in Sliedrecht.

 

Het begin

Vroeger was ik vaak bezig met het ‘knutselen’ aan websites. Rond medio 2019 kreeg ik de kans om dit verder te ontwikkelen als webdeveloper bij het marketingbureau Smyler. Naast mijn werk daar heb ik sinds 2013 mijn eigen fotografiebedrijf.

Helaas kreeg ik eind 2022 te horen dat het bedrijf waar ik met veel liefde voor werkte, besloot te stoppen. Vervolgens ben ik direct gaan werken voor een van de klanten van dat bedrijf, waar ik helemaal mijn draai gevonden heb. Hier richt ik mij vooral op het automatiseren van processen via het Power Platform.

Na de geboorte van onze tweede zoon in 2023 merkte ik dat het uitdagender was om een planning te maken rondom mijn fotografiebedrijf en heb ik de beslissing gemaakt om dit on hold te zetten. Aan de andere kant miste ik het creatief bezig zijn buiten mijn vaste baan om. 

Zo is ‘Zij Ontwikkelt‘ ontstaan!

Waarom samenwerken?

Vaak hoor ik: “Je biedt een breed scala aan diensten aan!” En dat is inderdaad het geval, maar alles is met elkaar verbonden. In 2017 ben ik het marketingvak ingerold bij een webshop, waardoor termen zoals SEO, SEA en ROI mij niet onbekend zijn. In 2019 kreeg ik de kans om alle technische aspecten van marketing en websites op mij te nemen bij een marketingbureau. Inmiddels ben ik ook thuis in het automatiseren van processen in het Power Platform.

Als er iets is wat ik de afgelopen jaren heb geleerd, is het wel dat communicatie en technologie niet altijd soepel verlopen. Een van mijn sterke punten is het vertalen van technische aspecten naar begrijpelijke taal voor de klant en om gedurende het project zichtbaar te blijven.

Juist omdat ik altijd een ‘manusje-van-alles’ ben geweest, kan ik goed meedenken over wat jouw bedrijf nodig heeft en dit toepassen, bijvoorbeeld op jouw website. Ik let op hoe teksten het beste werken voor zoekmachines en zorg voor een snelle website. Ik heb een scherp oog voor procesverbetering en ken de tools om dit voor jou toe te passen.

Blijf op de hoogte via Instagram