Ik ontwikkel oplossingen

websites op maat

Diensten op maat voor jouw online succes.

Mijn diensten zijn veelzijdig en niet in één zin samen te vatten. Zo kan ik je volledig ontzorgen wat betreft je website of op maat gemaakte tools ontwikkelen voor je bestaande website. Dankzij mijn achtergrond in marketing kan ik je bovendien helpen bij het opstellen van een effectieve groeistrategie voor je bedrijf. Heb je behoefte aan beeldmateriaal of hulp bij dtp-werkzaamheden? Ook hierbij kan ik ondersteuning bieden. Benieuwd naar de specifieke manieren waarop ik je van dienst kan zijn? Bekijk dan alle mogelijkheden op deze pagina.

Website: jouw online identiteit.

Wil je een nieuwe website of je huidige website in een nieuw jasje steken? Ik ontwikkel het voor jou. Met mijn expertise creëer ik een persoonlijk en professioneel visitekaartje dat perfect aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf. Op basis van jouw wensen maken we een op maat gemaakt plan en design dat perfect aansluit bij jouw visie.

Heb je geen zin in technische rompslomp? Ik neem ook graag de zorg op me voor hosting, domeinnamen, e-mail en onderhoud.

Laten we samen jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau tillen. 

Website

EENMALIG | V.A. € 1.500

Hosting & Domein

MAANDELIJKS | V.A. € 35

E-mail

MAANDELIJKS | V.A. € 10

Jouw partner in techniek

Besteed je veel tijd aan specifieke taken op je website en vraag je je af of dit efficiënter kan? Vaak kan een eenmalige investering in een op maat gemaakte tool aanzienlijke tijdsbesparing opleveren.

Heb je te maken met andere uitdagingen met betrekking tot je website, hosting of domeinnaam? Dankzij mijn brede kennis kan ik snel en effectief jouw problemen verhelpen. Denk aan bijvoorbeeld het bouwen van koppelingen, verhuizen van een website, DNS records of diverse foutmeldingen.

Zoek je een partner die jou kan ondersteunen bij de technische aspecten van je website? Iemand die verder denkt dan alleen het oplossen van het probleem en die complexe technische zaken begrijpelijk kan uitleggen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Optimaliseer je online impact

Heb je al een bestaande website en wil je jouw bereik vergroten zonder te weten welke stappen je moet nemen? Geen zorgen, ik kan je helpen. Laten we in gesprek gaan over jouw doelen en samen bekijken hoe we deze kunnen bereiken. Je ontvangt een uitgebreid rapport dat de marketingaspecten en technische aspecten van je website behandelt. Ik neem ook graag de cijfers van je website onder de loep. Als dit nog niet is opgezet, implementeren we het eerst, zodat we de resultaten in het rapport kunnen verwerken

Benieuwd naar wat deze aanpak voor jou kan betekenen?

Branding fotografie

Een website komt pas écht tot leven met visueel aantrekkelijke beelden. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet dat zijn online aanwezigheid straat en indruk maakt? Stel je voor: een website die niet alleen informatief is, maar ook een visueel verhaal vertelt dat de essentie van jouw merk weerspiegelt. Samen gaan we aan de slag om de identiteit van jouw bedrijf vast te leggen in beelden die spreken en een blijvende indruk achterlaten.

De gemaakte beelden zijn uiteraard niet alleen exclusief voor jouw website, maar kunnen ook ingezet worden voor je social media kanalen. Zo creëren we consistentie in je online aanwezigheid en versterken we de herkenbaarheid van jouw merk op alle platforms.

In de periode van 2013 tot 2023 heb ik met trots mijn fotografiebedrijf gerund, waar ik de eer had om talloze mensen voor de lens te krijgen en hun verhalen vast te leggen. Wat mijn aanpak zo uniek maakt? Dat is dat ik niet alleen fotografe ben, maar ook een ervaren webbouwer. Die dubbele expertise geeft me een bijzonder inzicht: ik begrijp precies wat er nodig is om beeldmateriaal te creëren dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook perfect aansluit bij de dynamiek van jouw website.

Als fotograaf weet ik dat een beeld meer zegt dan duizend woorden. Als webbouwer begrijp ik de cruciale rol die beelden spelen in het vangen van de aandacht van je bezoekers en het vertellen van het verhaal van jouw merk. 

Van idee naar realisatie

Ben je op zoek naar ondersteuning om jouw ontwerpen tot leven te brengen, of het nu gaat om een tastbaar product of een digitale creatie? Misschien wil je een opmaak voor een specifiek product? Twijfel niet om mijn diensten in te schakelen om je werk drukklaar te maken of om digitale en/of fysieke drukwerk lay-outs te creëren.

Ik heb samengewerkt en werk nog steeds met diverse klanten, variërend van het vormgeven van trouwalbums en het ontwerpen van boekenkaften tot het verzorgen van opmaak voor snelwegreclame en beursstands.

Laat mij je helpen om jouw visie tastbaar te maken. Of het nu gaat om het perfectioneren van de presentatie van je drukwerk of het creëren van een opvallende digitale lay-out, ik sta klaar om jouw ideeën te transformeren in prachtige eindproducten.

Veelgestelde vragen

Elk project dat ik aanpak, wordt op maat gemaakt volgens jouw specifieke wensen. Mijn uitgangspunt is: alles is haalbaar, de enige vraag is hoe. Ik combineer creatief denken met een realistische benadering, waardoor ik in 90% van de gevallen een nauwkeurige inschatting kan maken van de benodigde tijd en het bijbehorende tarief. Voel je vrij om contact met me op te nemen voor een vrijblijvende prijsopgave.

Helaas word ik regelmatig gebeld voor doeleinden die niet wenselijk zijn. Daarom heb ik besloten mijn telefoonnummer zo min mogelijk online te delen en staat alleen mijn e-mailadres vermeld. Op basis van jouw e-mail kan ik natuurlijk telefonisch contact opnemen. Bij opdracht ontvang je vanzelfsprekend mijn verdere contactgegevens.

Zeker! Ik help je graag bij het onderzoeken van de tool die je al gebruikt en welke gegevens deze beschikbaar stelt. Het zou handig zijn als er een XML- of JSON-bestand beschikbaar is om informatie op je website in te laden. Een andere optie is om dit te realiseren via een API. Laat me via de contactpagina weten welke tool je precies gebruikt en wat je wensen zijn. Op basis daarvan kijk ik of ik je hiermee kan ondersteunen.

Investeren in een professionele website vormen de basis van een succesvolle online aanwezigheid. Een goed ontworpen website is niet alleen een digitaal visitekaartje, maar ook een krachtig instrument voor het aantrekken van klanten, het vergroten van zichtbaarheid en het versterken van geloofwaardigheid. In een wereld waar online interactie de norm is, biedt een website de mogelijkheid om een breder publiek te bereiken en een blijvende indruk achter te laten. Het is een investering voor de groei en het succes van jouw onderneming.

We beginnen met een bespreking van jouw wensen, waarbij ik deze aanvul met praktisch advies. Samen kijken we naar jouw behoeften en bepalen we jouw rol in het proces. Hierbij neem ik ook aspecten zoals e-mail, hosting en meetbaarheid mee. Op basis van deze informatie stel ik een offerte op. Bij akkoord maken we een tijdsplanning en bespreken we jouw rol in het proces. 

Om een vliegende start te maken, ontwikkel ik eerst één pagina om te testen of we de gewenste uitstraling bereiken. Na jouw feedback bouw ik vervolgens de rest van de website op een demo-omgeving, waar je de voortgang altijd ‘live’ kunt volgen. Zodra de website gereed is, plannen we een feedbackgesprek in om eventuele aanpassingen door te voeren. Pas als jij helemaal tevreden bent, gaan we live!

Ja, jouw merknaam zal direct door Google worden gevonden. Ik zorg ervoor dat je website wordt aangemeld bij Search Console en geïndexeerd wordt. Bovendien optimaliseer ik de snelheid van je website, waar Google veel waarde aan hecht. Verder zorg ik voor een passende structuur en ingevulde metadata op basis van jouw teksten. Als er weinig concurrentie is, zal je snel worden gevonden op relevante zoekwoorden.

Wil je ook op andere zoekwoorden gevonden worden? Dan raad ik je aan om zoekteksten te laten schrijven door een content-specialist. Ik werk samen met een aantal ervaren professionals die je hierbij kunnen helpen. Samen zorgen we voor de juiste websitestructuur voor maximale vindbaarheid. SEO-optimalisatie is een doorlopend proces waarbij we ons richten op langetermijnresultaten.

Dit varieert per project. Natuurlijk staat communicatie centraal en zal ik  je vooraf informeren over de verwachte planning.

Ook voor het bouwen van een webshop kun je bij mij terecht. Dit kan een webshop zijn die bijgehouden wordt in WordPress (met WooCommerce) of een webshop waarbij producten worden geïmporteerd uit een extern programma. Neem vrijblijvend contact met me op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Voor het opstellen van teksten voor je website werk ik samen met partners die gespecialiseerd zijn in het schrijven en redigeren van teksten. Of je nu volledig nieuwe teksten nodig hebt of bestaande teksten wilt laten nakijken en verbeteren, zij staan voor je klaar. Als je al teksten hebt, zorg ik ervoor dat ze nauwkeurig op je website worden geplaatst, wat bevorderlijk is voor de zoekresultaten.